Slægtsforskning

Her vil vi bestræbe os på, så ofte der sker ændringer at udgive opdaterede bøger af forskellige grene af familietræet. Her senest september2020., og på underliggende sider vil blive placeret historier og fortællinger med relation til personerne i bøgerne.
Bøger samt historier og fortællinger vil være opdelt på vore familiegrene:

Alis’ slægtsbog

Kelds slægtsbog

Da jeg i min slægtsforskning har haft stor gavn af at anvende forskellige hjemmesider, vil jeg efterfølgende opliste dem, jeg har gjort mest brug af:
Statens arkiver (her finder man adgangen til statens arkiver.  DDA (Dansk Data Arkiv) indeholder en indtastet database over folketællinger. Den er ikke komplet, men den er hurtigere at søge i end folketællingslisterne.

Mormonernes database , family search.  indeholder afskrifter af danske kirkebøger. (Man skal være varsom med oplysningerne. Jeg har været udsat for en endog graverende fejl, så tjek oplysningerne andetsteds.
DIS-Danmarks slægtsforskerforum (Her skal man oprette sig som bruger)
Danish Family Search (En dansk udarbejdet database som er baseret på folketællinger, kirkebøger, lægdsruller og skoler. Webmaster gør opmærksom på at oplysningerne ikke er kildetro. Man bør derfor altid verificere oplysningerne andetsteds)
Ovennævnte er gratis at anvende.

Just another WordPress site