Om os

Keld

Jeg hedder Keld. Jeg er født i 1949   i Hundslev, Kølstrup sogn uden for Kerteminde.

Jeg voksede op i Øghaven (deraf hjemmesidens navn), Ravnebjerg, Sanderum sogn vest for Odense.

Jeg var ansat i Post/Giro fra 1966 til 1993, derefter har jeg været beskæftiget på forskellige lagre.

Grundet en diskusprolaps som beskadigede nervesystemet i arme og ben var jeg ansat i et fleksjob,  indtil jeg gik på efterløn som 60-årig.

Siden har jeg haft travlt som ingensinde – jeg er kasserer i Telegrafregimenternes soldaterforenings  Sydjylland afdeling og er medlem af foreningerne “Fæstningsbyen Fredericias Venner” samt “Nordbo Senior”. Endelig bruger jeg en del tid på slægtsforskning.

Alis02

Jeg hedder Alis. Jeg er født i 1954 i Frellesvig, Tullebølle sogn på Langeland.

Jeg voksede op dels på Langeland, dels i Morud, Vigerslev sogn på Nordfyn.

Jeg blev uddannet som brugskommis i Veflinge Brugsforening.

Efter et par butiksansættelser i Fredericia og Middelfart, blev jeg dagplejer i Middelfart kommune.

Gennem dette arbejde blev jeg valgt ind i bestyrelsen for dagplejerklubben og senere som lokalformand for DKA,s afdeling i Middelfart. Efter et par år blev jeg kasserer i samme afdeling. Ved fusionen med Husligt Arbejderforbund blev jeg ansat som A-kassemedarbejder i Middelfart i den ny organisation – FOA.

Fra 2002 har jeg været A-kassemedarbejder i STA – nu Min A-kasse. I 2005 blev jeg stedfortræder for regionslederen i region Vest. Fra 2010 til september 2016 var jeg teamleder for afdelingerne i Aalborg, Aarhus og Middelfart (Vest). Senest har jeg arbejdet som forsikringskonsulent med seniorordning. Middelfart afdeling er i 2017 flyttet til Fredericia grundet pladsmangel. Med virkning fra 28. februar 2019 stoppede jeg mit arbejdsliv. Jeg afviklede ferie, fridage m.m. indtil min endelige fratræden og overgang til tilværelsen som folkepensionist.

Jeg er konstitueret formand i “Faglige Seniorer, sektion Fyn” og bestyrelsesmedlem i HK Seniorklub Lillebælt”. Derudover er jeg medlem i “Nordbo Senior” og “Fæstningsbyen Fredericias Venner”.

Vi mødte hinanden i 1970 og giftede os i 1974 i Vigerslev kirke.

Vi bor nu i en bylejlighed i Fredericia

Just another WordPress site