Velkommen til Alis og Kelds hjemmeside!

Denne hjemmeside var tænkt som et supplement til telefon, e-mail, facebook, og hvad der iøvrigt findes af kommunikationsmåder, men da det er meget tidkrævende at holde den opdateret med hverdagsoplevelserne, vil vi indtil videre alene bruge den til at publicere Kelds slægtsforskning. Seneste opdatering er fra september 2020.

Vi håber du har lyst til at læse med🙂

5 tanker om “Velkommen til Alis og Kelds hjemmeside!”

 1. Hej Alis og Keld. Min tip sergent og gårdmand Johan Peter Schneidewind, i V. Åby var fadder til et af Maren Mikelsdatters børn i V. Åby Han var morbror til Jochum, Dorothea Benedicta Jochumsdatters søn.
  Dorotheas forældre var Johan Peiters søster Anna Catharina Johansdatter Schneidewind og Jochum Meier, skrædder på Brahetrolleborg. Fadderen “Hans Jæger (Mortensen)s hustru” var Birthe Kirstine Johansdatter Schneidewind, søster til Johan Peiter Schneidewind og Anna Catharina Johansdatter Schneidewind.
  I øvrigt var deres far løjtnant Johan Schneidewind ryttersoldat som Weilby og deltog i Skånske krig 1676″
  Jeg vil gerne sende jer mere info hvis I er interesserede.
  Venligst Inge fra Århus.

  1. Hej Inge. Vi er lige hjemkommet fra en uge i sommerhus, derfor det sene svar. Jeg er meget glad for dine oplysninger, idet jeg var kørt fast med denne retning af min slægtsforskning. Jeg modtager meget gerne mere information. Som du sikkert har bemærket, stammer mine oplysninger fra en anden slægtsforsker. Jeg har lige tjekket mine oplysninger og opdaget at opslagsnr. i kirkebogen er ændret., men oplysningerne er verificeret.
   Jeg hører meget gerne fra dig
   Med venlig hilsen
   Keld

   1. Hej Keld.
    Jeg så først din besked nu. Skriv gerne privat til min email, så inviterer jeg jer til min slægtside.
    Venligst Inge

    1. Hej igen. Der var endnu en fejl i familieudredningen (man skal holde tungen lige i munden): Birgithe Kirstine Johansdatter Schneidewind er datter af Johan Peter Schneidewind og Maren Nielsdatter og dermed kusine til Dorthea Benedicta, da Dortheas mor Anna Catharina og Johan Peter er søskende. Sådan!
     Se iøvrigt mine lange indlæg idag til to Dis-tråde under ‘Tydning’, den ene er startet af den slægtsforsker du nævner her. Der er flere oplysninger om vores familie :).
     Venligst Inge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *